Skip navigation

Til pårørende

Når en forælder, et andet tæt familiemedlem, en ven eller bekendt får kræft, vil det ofte påvirke én og fylde i hverdagen. Her får du gode råd til dig, som er pårørende til en kræftpatient.

""

Håndbog til unge pårørende

Ung Kræft har udgivet en ny håndbog til unge pårørende og efterlevende. Her kan du læse om andre unges erfaringer, følelser og tanker og finde gode råd til hverdagen som pårørende.

Find bogen her

Er du ung pårørende til en ung med kræft?

I Ung Kræft kan du møde andre unge pårørende i alderen 18-39 år. Se mere på Ung Kræfts hjemmeside:

Ung Kræft

Kollegerne kom med mad til Ulla

Da Ulla blev ramt af kræft, skiftedes hendes kolleger til at komme forbi med mad til hende og hendes to børn flere gange om ugen. "Det var ikke noget, jeg kunne sige ja eller nej til, det var bare noget, de ville gøre. Det har gjort en verden til forskel for mig og mine børn”.

Bliv ved med at spørge ind efter kræftforløbet

Et kræftforløb slutter ikke nødvendigvis, når den sidste kemo bliver taget, eller når den sidste operation bliver lavet. Husk derfor at blive ved med at spørge ind. Mange glemmer det, når man begynder at se 'almindelig' ud igen.

""

Brug Kræftrådgivningen nær dig

Har du spørgsmål eller brug for at tale med nogen? Rundt om i hele landet har vi kræftrådgivninger, hvor du kan få en samtale med en rådgiver. Du kan også deltage i arrangementer, kurser samt fysiske og kreative aktiviteter sammen med andre, der er berørt af kræft.

Find en rådgivning nær dig
""

Skriv med andre på cancerforum

Cancerforum er et online forum, hvor du kan stille spørgsmål og skrive sammen med andre, der er berørt af kræft. Del dine tanker og erfaringer med andre patienter og pårørende.

cancerforum.dk